Basic Menu
Αρχική Εγγραφή / Είσοδος στο Σύστημα
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

Index | ο Δήμος μας | Ανακοινώσεις – Δελτία Τύπου
  Items 1 - 20 of 1118  Next 20

20-MAR-17 Σε εφαρμογή η Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου μας

 

17-MAR-17 Βιβλιοπαρουσίαση “Εκκλησιάζουσες”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής η βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Εκκλησιάζουσες» σε ελεύθερη απόδοση του Αντώνη Ξένου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

 

17-MAR-17 Εκδήλωση για την ημέρα Ποίησης: «Από την μια στην άλλη άκρη του Αιγαίου»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καισαριανής σας προσκαλεί την Τρίτη 21 Μαρτίου, Ημέρα Ποίησης, στην εκδήλωση «Από την μια στην άλλη άκρη του Αιγαίου». Ένα αφιέρωμα στον Πέρση μετανάστη ποιητή Φερεϋντούν Φαριάντ, που έζησε στην Ελλάδα 30 χρόνια και υπήρξε μαθητής και αγαπημένος φίλος του Γιάννη Ρίτσου.

 

13-MAR-17 Συνεχίζονται οι προβολές αφιερωμένες στη Γυναίκα από την Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής και ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής, Συνεχίζοντας τις προβολές αφιερωμένες στη ΓΥΝΑΙΚΑ, «το άλλο μισό του ουρανού», προβάλλουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ την ταινία του Ράντου Μιχαϊλεάνου Η Πηγή των Γυναικών (La Source Des Femmes)

 

10-MAR-17 ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Σε ελεύθερη απόδοση Αντώνη Ξένου Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στις 8:00 μ.μ. Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Καισαριανής (Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας)

 

08-MAR-17 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Καισαριανής ανοίγει τις ανοιξιάτικες εκδηλώσεις της με: "ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ " Το Σάββατο 11 Μαρτίου στα Ξύλινα στις 21:30 μ.μ. και με πλήθος άλλων εκδηλώσεων να ακολουθούν.

 

08-MAR-17 Μήνυμα Δημάρχου Καισαριανής για την Ημέρα της Γυναίκας

Σήμερα, 8η Μάρτη, ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, μετέφερε το αγωνιστικό μήνυμα της ημέρας στις εργαζόμενες του Δήμου Καισαριανή. Επισκέφτηκε στις 6.00 και 7.00 το πρωί τις γυναίκες στα συνεργεία του Δήμου μαζί με τις γυναίκες Δημοτικούς Συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης και συνέχισε την περιοδεία στις εργαζόμενες στους Παιδικούς Σταθμούς και στα ΚΑΠΗ, προσφέροντας στην κάθε μία συμβολικά από ένα λουλούδι και συζητώντας μαζί τους για την ανάγκη να συμμετέχουν όλες στον αγώνα για τα δικαιώματά τους.

 

07-MAR-17 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η Δημοτική Αρχή Καισαριανής καταδικάζει απερίφραστα τις διώξεις εις βάρος των συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλου και Γ. Τσούνη. Οι δύο συνδικαλιστές σέρνονται σήμερα σε δίκη γιατί υπέγραψαν το 2011 ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ που ενημέρωνε τους εργαζόμενους για τα αντιλαϊκά μέτρα και τους καλούσε σε συμμετοχή σε απεργία, με κατάληψη Δημοσίων κτηρίων.

 

07-MAR-17 Λαϊκή Συνέλευση Δήμου Καισαριανής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η λαϊκή συνέλευση στην αίθουσα του Δημαρχείου Καισαριανής, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Διοίκηση του Δήμου Καισαριανής.

 

06-MAR-17 Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής.Προβολές Μαρτίου αφιερώμενες στη ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής «Σκοπευτήριο» και ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής αφιερώνουν τις προβολές του Μαρτίου στη ΓΥΝΑΙΚΑ. Η άγρια εργασιακή εκμετάλλευση, αλλά και το φάσμα της ανεργίας παράλληλα με τον αγώνα για επιβίωση –ιδιαίτερα σε περιόδους καπιταλιστικής κρίσης– αγγίζει όλες τις πλευρές της ζωής, «προσφέροντας» στις γυναίκες τριπλή καταπίεση: οικογενειακή, κοινωνική, ταξική.

 

06-MAR-17 Συγκέντρωση στις 6/3/2017 για τα 2 χρόνια Λαϊκή Συσπείρωση στη Διοίκηση του Δήμου

 

02-MAR-17 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΛΕΤΩΝ

Για την Μελέτη: «Γεωτεχνική Μελέτη Θεμελίωσης και Αντιστήριξης κτιρίου ΚΗΦΗ» συνολικού προϋπολογισμού με ΦΠΑ 13.300€

 

01-MAR-17 ΄Αγγελος Σκούρτης: ο εικαστικός, ο δάσκαλος

Οι παλιοί μαθητές του 1ου και 2ου Γυμνασίων, αλλά και των Λυκείων της πόλης μας, διοργανώνουν τιμητική εκδήλωση με τίτλο: ΄Αγγελος Σκούρτης: ο εικαστικός, ο δάσκαλος την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 και ώρα 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής

 

28-FEB-17 Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καισαριανής

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου ολοκληρώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καισαριανής. Την αρχή έκαναν οι μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές που συμμετείχαν με πολύ κέφι και ενθουσιασμό στο Καρναβάλι την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου. Από το πρωί τα μεγάφωνα σε όλη την πόλη έπαιζαν μουσική και καλούσαν τον κόσμο στη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση

 

25-FEB-17 Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την Προμήθεια φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος

Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού για την Προμήθεια φρέσκου παστεριωμένου γάλακτος για τους δικαιούχους εργαζόμενους του Δήμου Καισαριανής

 

24-FEB-17 Ολοκληρώθηκε το πολιτιστικό διήμερο αφιερωμένο στο Θέατρο Σκιών.

Με επιτυχία έκλεισαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Κέντρου Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής (ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.), που ήταν αφιερωμένες στο Θέατρο Σκιών, με τίτλο «Το ταξίδι του Καραγκιόζη». Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου μας.

 

24-FEB-17 Τουρνουά αγώνων βόλεϊ του Πολωνικού Σχολείου στο Κλειστό Γήπεδο Καισαριανής

Tην Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, διεξήχθη στο Κλειστό Γήπεδο Καισαριανής, τουρνουά αγώνων βόλεϊ του Πολωνικού Σχολείου “Zygmunt Mineyko” υπό την αιγίδα της Πολωνικής Πρεσβείας στην Αθήνα, στo πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Δήμο Καισαριανής.

 

24-FEB-17 Ανακοίνωση πρόσληψης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (1) ενός έτους με δυνατότητα παράτασης, συνολικά οκτώ (8) ατόμων

Ο Δήμος Καισαριανής θα προβεί στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (1) ενός έτους με δυνατότητα παράτασης, συνολικά οκτώ (8) ατόμων, για την υλοποίηση των Υποέργων: α) «Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καισαριανής» - Υποέργο 1, β) «Παροχή Συσσιτίου Δήμου Καισαριανής» - Υποέργο 2 και γ) «Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Καισαριανής» - Υποέργο 3, της Πράξης «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Καισαριανής»

 

20-FEB-17 Αποτελέσματα της προκύρηξης 3ων θέσεων Εργατών Καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου 8 μηνών

 

17-FEB-17 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ OΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Για το Έργο: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ» συμβατικής αξίας εργασιών 1.181.412,65 € χωρίς Φ.Π.Α Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Άρθρου 61 του N.4257/2014 (ΦΕΚ 14.4.2014) ,που ορίζει ότι η σύσταση των επιτροπών παραλαβής των έργων γίνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο