Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

20-FEB-17 Αποτελέσματα της προκύρηξης 3ων θέσεων Εργατών Καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ορισμάνου χρόνου 8 μηνών

 

17-FEB-17 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ OΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Για το Έργο: «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ» συμβατικής αξίας εργασιών 1.181.412,65 € χωρίς Φ.Π.Α Έχοντας υπόψη: 1. Τις διατάξεις του Άρθρου 61 του N.4257/2014 (ΦΕΚ 14.4.2014) ,που ορίζει ότι η σύσταση των επιτροπών παραλαβής των έργων γίνεται από το Δημοτικό Συμβούλιο

 

16-FEB-17 Συνάντηση του Δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου με τον Υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, με τον Υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου.

 

16-FEB-17 Aφιέρωμα στο θέατρο Σκιών από το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Δήμου Καισαριανής

Το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής θα πραγματοποιήσει πολιτιστικό διήμερο αφιερωμένο στο Θέατρο Σκιών, στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2017....

 

14-FEB-17 Η ταβέρνα στα «Ξύλινα» ξανά σε λειτουργία!

Με μεράκι και πολύ δουλειά που καταβλήθηκε το προηγούμενο διάστημα, η ταβέρνα στα «Ξύλινα» άρχισε και πάλι τη λειτουργία της.

 

14-FEB-17 Ο Δήμαρχος Καισαριανής Μάρτυρας Υπεράσπισης στη Δίκη του Δημάρχου Πάτρας

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017, η δίκη του Δημάρχου Πάτρας, Κώστα Πελετίδη, ύστερα από μήνυση της Χρυσής Αυγής και πιο συγκεκριμένα μετά από μήνυση του τέως βουλευτή του ναζιστικού μορφώματος, Μ. Αρβανίτη, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, επειδή υλοποίησε τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρών και έκανε αυτό που όφειλε: δε διευκόλυνε τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Επειδή δεν άφησε το φασιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής να εμποτίζει το λαό και κυρίως τη νεολαία της χώρας μας, επειδή αποκάλυψε τον πραγματικό της ρόλο ως απόγονοι των ναζί, ανέδειξε την εγκληματική της δράση απέναντι σε μετανάστες και ανθρώπους του λαϊκού κινήματος.

 

10-FEB-17 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2017

"Ολοι μια παρέα όπως παλιά" - ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΑ

 

09-FEB-17 Κύκλος παρουσιάσεων του βιβλίου "Το ταξίδι του Φερεϋντούν" από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καισαριανής

Χτες, στη Δημοτική μας Βιβλιοθήκη ξεκίνησε ένας κύκλος παρουσιάσεων του βιβλίου «Το ταξίδι του Φερεϋντούν». Ενός βιβλίου που μας διηγείται τη ζωή του Πέρση ποιητή Φερεϋντούν Φαριάντ, που από μικρός πρόσφυγας και κυνηγημένος από τον πόλεμο στη χώρα του, ήρθε στην Ελλάδα και έγινε ο μεταφραστής των έργων του Γιάννη Ρίτσου και ταυτόχρονα ο ίδιος ποιητής και Ακαδημαϊκός.

 

06-FEB-17 Συνεχίζεται το μικρό αφιέρωμα στον Κεν Λόουτς από την Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 7.00μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής θα προβληθεί η ταινία "Το τραγούδι της Κάρλα" (Carla's song)

 

03-FEB-17 5 χρόνια από το θάνατο του ποιητή Φερεϋντούν Φαριάντ

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 12 μμ οι φίλοι του Πέρση Φερεϋντούν Φαριάντ θα συναντηθούμε στο προαύλιο του Κοιμητηρίου της Καισαριανής. Εκεί που πριν από πέντε χρόνια θάφτηκε με πολιτική κηδεία ο σπουδαίος ποιητής, συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, μεταφραστής και πάνω απ’ όλα αγαπημένος φίλος του ποιητή της Ρωμιοσύνης Γιάννη Ρίτσου.

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...