Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

29-SEP-14 Βράβευση μαθητών της πόλης μας

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 , στο στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών “Κ. Καραθεοδωρή” έγινε η βράβευση των μαθητών της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, οι οποίοι διακρίθηκαν στον 8o διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, «Μαθηματικά και Παιχνίδι».

 

29-SEP-14 Επικύρωση πρακτικού πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση ορισμενου χρόνου 2 μηνών στο Ν.Π.Δ.Δ <<ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ>>

Από το Πρακτικό της 18 ΗΣ /2014 Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.με την επωνυμία ¨ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ << ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ >>¨

 

22-SEP-14 Μία Νομπελίστρια στην Καισαριανή

Στην πεποίθηση που απεκόμισε από τα ταξίδια της σε εμπόλεμες περιοχές του πλανήτη, όπως η Συρία, το Ιράν, το Αφγανιστάν και η Γάζα, αναφέρθηκε στην ομιλία της η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης, κα Μέιριντ Μαγκουάιρ, η οποία επισκέφθηκε το δημαρχείο της Καισαριανής, την Κυριακή το πρωί, σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης.

 

22-SEP-14 Γνωστοποίηση για την πλήρωση θέσης Επιστημονικού Συνεργάτη (Νομικού - Δικηγόρου)

Ο Δήμος Καισαριανής προσκαλεί όσους/όσες ενδιαφέρονται να καταλάβουν τη θέση του Επιστημονικού Συνεργάτη (Νομικού-Δικηγόρου) να υποβάλλουν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας (Τμήμα Διοίκησης – Προσωπικού, αίτηση συμμετοχής για την επιλογή του Επιστημονικού Συνεργάτη (Νομικού-Δικηγόρου).

 

19-SEP-14 Να προστατευθούν οι κοινωνικές δομές

Tην έμπρακτη υποστήριξη του στις δημοτικές κοινωνικές δομές έδειξε σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Καισαριανής, Γιώργος Κοντόσταυλος, επισκεπτόμενος το 1o ΕΠΑΛ Καισαριανής όπου το συνεργείο αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς» δέχθηκε εθελοντές αιμοδότες.

 

19-SEP-14 Δήλωση του δημάρχου Καισαριανής Γιώργου Κοντόσταυλου για την τραγική επέτειο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα:

«Ο Παύλος θα παραμείνει ζωντανός στη σκέψη μας όσο θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε κατά του φασισμού, της ξενοφοβίας και κάθε είδους ρατσισμού, όσο παλεύουμε κατά του συστήματος που γεννά και επωάζει το αυγό του ναζιστικού φιδιού.»

 

17-SEP-14 Η ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΥΠΟΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΝΟΜΠΕΛΙΣΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ MAIREAD MAGUIRE

Ο Δήμος Καισαριανής θα τιμήσει την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου την καθιερωμένη από τον ΟΗΕ Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης, υποδεχόμενος στην πόλη την παγκόσμια γνωστή αγωνίστρια της ειρήνης και κάτοχο Νόμπελ Ειρήνης 1976 Μέιριντ Μαγκουάιρ.

 

12-SEP-14 Επιστολή προς τον Υπουργό Εσωτερικών για την κάλυψη κενών θέσεων του Δήμου Καισαριανής

Κύριε Υπουργέ, Έχω αναλάβει μόλις δέκα ημέρες τα νέα καθήκοντα μου, ως δήμαρχος Καισαριανής, και έχω διαπιστώσει τόσο μεγάλες ελλείψεις στο προσωπικό του δήμου ώστε να φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα όλες οι κοινωνικές δομές θα καταρρεύσουν. Είμαι βέβαιος ότι επί της θητείας σας και επί της θητείας της κυβέρνησης την οποία εκπροσωπείτε, δεν θα θέλατε να συμβεί κάτι τέτοιο.

 

11-SEP-14 Χαιρετισμός Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά

Παιδιά μου καλημέρα σας: Σήμερα είναι μία ημέρα χαράς για όλη την κοινωνία της πόλης μας. Ανοίγουν τα σχολεία και τόσο εσείς, όσο και οι γονείς με τους δασκάλους και τις δασκάλες σας, θα κάνετε μαζί τη νέα προσπάθεια σας για γνώση.

 

11-SEP-14 Ορισμός Εντεταλμένων Συμβούλων

Ο Δήμαρχος Καισαριανής Έχοντας υπ' όψη: 1. Την περίπτ. ι’ της παρ.1 του άρθρου 58 του Ν.3852/2010 όπως προστέθηκε με την παρ.3 του άρθρου 44 του Ν.3979/2011 (ΦΕΚ 138/16.06.2011 τεύχος Α’) 2. Το άρθρο 75 του Ν.3463/06 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 94 του Ν.3852/2010 3. Την ανάγκη ανάθεσης της εποπτείας και του συντονισμού συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου σε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...