Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

21-OCT-16 Επαναληπτική Προκήρυξη - Ανακοίνωση για την πρόσληψη ενός (1) Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α-ειδικότητας Παραδοσιακών Χορών)

Επαναληπτική Προκήρυξη - Ανακοίνωση για την πρόσληψη ενός (1) Πτυχιούχου Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α-ειδικότητας Παραδοσιακών Χορών) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως οκτώ (8) μηνών στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) του Δήμου Καισαριανής για την περίοδο 2016- 2017

 

19-OCT-16 ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΛ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο «κόφτης» έπεσε και πάνω από την Τεχνική Εκπαίδευση, με αφορμή τα λεγόμενα “ολιγομελή τμήματα” στα ΕΠΑΛ. Στο πλαίσιο αυτό, αρχικά, έβαλαν στο κρεβάτι του Προκρούστη και επτά ολιγομελή τμήματα από το ΕΠΑΛ Καισαριανής. Μετά από κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες της εκπαιδευτικής κοινότητας εστίασαν σε 1 τμήμα “Τεχνικού Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών” αφήνοντας ξεκρέμαστους 7 μαθητές της Γ Λυκείου.

 

17-OCT-16 Αναλυτικό Πρόγραμμα Παιδικών Τμημάτων ΠΑΓΟ 2016

Αναλυτικά τα Παιδικά Τμήματα που ξεκίνησαν στις 17/10/2016 στο Δήμο μας

 

14-OCT-16 Ανάρτηση οριστικών πινάκων κατάταξης-βαθμολογίας Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο)

Ανάρτηση οριστικών πινάκων κατάταξης-βαθμολογίας Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την πρόσληψη δώδεκα (12) ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι οκτώ (8) μηνών στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) της Γ.Γ.Α για την περίοδο 2016-17 που θα υλοποιήσει ο Δήμος Καισαριανής.

 

13-OCT-16 Ξεκίνησαν τα αθλητικά προγράμματα στο Δήμο μας

Ο αθλητισμός μας αφορά όλους! Στα πλαίσια των αθλητικών δράσεων και της ενημέρωσης επί του θέματος, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους γονείς των οποίων τα παιδιά θα συμμετέχουν στα παιδικά αθλητικά τμήματα του Δήμου μας, την Παρασκευή 14/10/2016 και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Δημαρχείου.

 

10-OCT-16 Ανάρτηση προσωρινών πινάκων κατάταξης-βαθμολογίας Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο)

Ανάρτηση προσωρινών πινάκων κατάταξης-βαθμολογίας Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την πρόσληψη δώδεκα (12) ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας μέχρι οκτώ (8) μηνών στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο) της Γ.Γ.Α για την περίοδο 2016-17 που θα υλοποιήσει ο Δήμος Καισαριανής. Σχετ: Η προκήρυξη – ανακοίνωση 10163/16-9-2016 του Δήμου Καισαριανής

 

04-OCT-16 ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΑΛ

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου οι μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί των ΕΠΑΛ Καισαριανής, Ηλιούπολης και Ζωγράφου.

 

29-SEP-16 Ενημερωτικό Δελτίο για τη μεταφορά των μαθητών προς και από τα κολυμβητήρια

Φέτος για πρώτη φορά εντάσσεται υποχρεωτικά στην εκπαιδευτική διαδικασία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόγραμμα κολύμβησης για τους μαθητές της Γ’ τάξης. Θεωρούμε ότι, καθώς αυτό εντάσσεται υποχρεωτικά στην εκπαιδευτική διαδικασία, οφείλει το Υπουργείο Παιδείας να εξασφαλίσει τη μεταφορά όλων των μαθητών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών οι οποίες μαστίζονται μέσα στην κρίση. Για το συγκεκριμένο πρόγραμμα βέβαια τίθενται από την εκπαιδευτική κοινότητα και άλλες ενστάσεις.

 

29-SEP-16 ΜΗ ΜΕΝΕΙΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

Ο Δήμος Καισαριανής και το Δημόσιο Πρότυπο Παιδικό Γυμναστήριο “Near East” υλοποιεί αθλητικά τμήματα για τους μαθητές από Α δημοτικού έως και Α γυμνασίου. Σκοπός μας, η γνωριμία των παιδιών με τα αθλήματα και η προβολή ενός άλλου τρόπου ζωής με βάση τις αρχές και τις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι».

 

28-SEP-16 Eκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 75 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ

Πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 75 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ που διοργάνωσε ο Δήμος Καισαριανής και η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας).Πλήθος κόσμου, απόγονοι και φίλοι της Εθνικής Αντίστασης, τόσο από την Καισαριανή όσο κι από άλλες περιοχές της Αθήνας τίμησαν την επέτειο ίδρυσης του ΕΑΜ. Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η παρουσία αγωνιστών εκείνης της περιόδου.

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...