Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

28-SEP-16 Eκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 75 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ

Πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα 75 χρόνια από την ίδρυση του ΕΑΜ που διοργάνωσε ο Δήμος Καισαριανής και η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας).Πλήθος κόσμου, απόγονοι και φίλοι της Εθνικής Αντίστασης, τόσο από την Καισαριανή όσο κι από άλλες περιοχές της Αθήνας τίμησαν την επέτειο ίδρυσης του ΕΑΜ. Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η παρουσία αγωνιστών εκείνης της περιόδου.

 

27-SEP-16 Αγορά Παραγωγών

Αυτό το Σάββατο 1/10/2016 ο δήμος μας φέρνει τους παραγωγούς και λειτουργεί την αγορά παραγωγών στον χώρο του parking του Αι Γιάννη.

 

27-SEP-16 Η παράσταση "Αλλάζοντας την Συν-Είδηση" από την θεατρική ομάδα του 1ου ΓΕΛ Καισαριανής

Το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής παρουσιάζει : την θεατρική ομάδα του 1ου ΓΕΛ Καισαριανής στην θεατρική παράσταση "Αλλάζοντας την Συν-Είδηση"

 

21-SEP-16 Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Καισαριανής

Το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καισαριανής ξεκινά για το διδακτικό έτος 2016-2017, το πρόγραμμά του. Και φέτος θα λειτουργήσουν εργαστήρια κι ομάδες που καλύπτουν όλο το φάσμα των Τεχνών, με σκοπό να προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πολιτιστική πρόταση τόσο στις μικρότερες ηλικίες, όσο και στις μεγαλύτερες.

 

20-SEP-16 Ανακοίνωση Δήμου Καισαριανής

Το Σκοπευτήριο Καισαριανής, παγκόσμιο σύμβολο του αγώνα του λαού μας ενάντια στο φασισμό, σύμβολο των αγώνων για την κοινωνική απελευθέρωση, κερδήθηκε από το λαό της πόλης βήμα-βήμα και με δεκαετίες ασίγαστων αγώνων για να μετατραπεί σε χώρο ιστορικής μνήμης και τιμής των αγωνιστών που εκτελέστηκαν σε αυτό, να μετατραπεί σε πάρκο αναψυχής για τις ανάγκες του λαού.

 

19-SEP-16 Ενημερωτικό Δελτίο Δήμου Καισαριανής

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση του προσωρινού αιτήματος που κατέθεσε η Σκοπευτική Εταιρεία εναντίον του Δήμου μας. Στην εκδίκαση απορρίφτηκε το αίτημα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τα ασφαλιστικά μέτρα της Σκοπευτικής Εταιρείας εναντίον του Δήμου μας τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016.

 

19-SEP-16 Κλειστό το Δημοτολόγιο του Δήμου μας την Τρίτη 20-9-2016 από 7:00 έως 11:00

Σας κάνουμε γνωστό ότι την Τρίτη 20-9-2016 το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης – Μητρώων (Δημοτολόγιο) του Δήμου Καισαριανής δεν θα λειτουργήσει από τις 7.00-11.00 λόγω διακοπής λειτουργίας για τεχνικούς λόγους του Πληροφοριακού Συστήματος του Υπουργείου Εσωτερικών .

 

17-SEP-16 Ανακοίνωση για τις νέες προκλητικές ενέργειες της Σκοπευτικής Εταιρίας.

Λίγες μέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου που παραχώρησε το Σκοπευτήριο για σαράντα χρόνια στο Δήμο Καισαριανής, λίγες μέρες μετά την εκδήλωση του Δήμου μας κατά τη διάρκεια της οποίας ο λαός της Καισαριανής διατράνωσε την αποφασιστικότητά του και προχώρησε στο άνοιγμα και του τελευταίου χώρου που παρέμενε άβατος στον ιερό τόπο του Σκοπευτηρίου, η περιβόητη Σκοπευτική Εταιρεία έκανε ξανά την εμφάνισή της.

 

16-SEP-16 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΣΠΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Με απόφαση της ΕΕΤΑΑ χορηγούνται νέες θέσεις ΕΣΠΑ. Ο Δήμος μας καλεί τους γονείς που πληρούν τις προϋποθέσεις να επικοινωνήσουν με τους παιδικούς σταθμούς για να παραλάβουν την βεβαίωση που χρειάζεται. Τηλ. 2107212193 - 2107229662 7πμ - 4μμ Δευτέρα - Παρασκευή.

 

16-SEP-16 Προκήρυξη - Ανακοίνωση για την πρόσληψη δώδεκα (12) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α)

Προκήρυξη - Ανακοίνωση για την πρόσληψη δώδεκα (12) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως οκτώ (8) μηνών στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) του Δήμου Καισαριανής για την περίοδο 2016- 2017

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...