Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

22-APR-14 Υποβολή Αιτήσεων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Μερίσματος στο Δήμο Καισαριανής

Σας ενημερώνουμε ότι στον Δήμο Καισαριανής συμπληρώνονται ηλεκτρονικές αιτήσεις για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Μερίσματος (Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, αρ. πρωτ. 1063601 ΕΞ 2014), από την Τετάρτη 23. 04.2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην αρμόδια υπάλληλο, κ. Μαστρογιάννη Παρασκευή , από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08.00 π.μ. – 13.00 μ.μ.

 

22-APR-14 ΣΟΥΚΑΤΖΙΔΕΙΑ 2014

Ο Δήμος Καισαριανής στα πλαίσια του εορτασμού της πανεργατικής Πρωτομαγιάς και προς τιμή της μνήμης των διακοσίων εκτελεσθέντων πατριωτών κομμουνιστών της Πρωτομαγιάς του 1944 από τις φασιστικές Κατοχικές Δυνάμεις, διοργανώνει τον Λαϊκό Δρόμο σε ανώμαλο έδαφος« ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΣΟΥΚΑΤΖΙΔΗΣ» την Τρίτη 30 Απριλίου 2014

 

16-APR-14 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Σε συνέχεια των ενεργειών του Δημάρχου για την υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος Καταπολέμησης τη Φτώχειας, ενήργησε άμεσα και έστειλε Κλιμάκιο στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου για διενέργεια ελέγχου.

 

11-APR-14 Καλώς ήρθες άνοιξη... μουσικό αφιέρωμα στις 25 Απριλίου

Ο Δήμος Καισαριανής σας προσκαλεί την Παρασκευή 25 Απριλίου στις 9.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής για να υποδεχθούμε την άνοιξη με συμφωνική μουσική από το “Ελληνικόν Ειδύλλιον” Τα έργα θα ερμηνεύσουν βραβευμένοι νέοι μουσικοί, κυρίως από την Ελβετία, την Ελλάδα, αλλά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα μεγάλων Ευρωπαίων συνθετών.

 

10-APR-14 Πασχαλινά παζάρια από τα Κ.Α.Π.Η της πόλης μας

Το Α' και Β' ΚΑΠΗ της πόλης μας πραγματοποιούν τα καθιερωμένα πασχαλινά παζάρια τους, συγκεκριμένα:

 

07-APR-14 Σχολικοί αγώνες δρόμου σε ανώμαλο έδαφος Δημοτικών,Γυμνασίων και Λυκείων Δήμου Καισαριανής

Ο ιερός χώρος του Σκοπευτηρίου γέμισε από μαθητές και μαθήτριες των Σχολείων της πόλης μας που έλαβαν μέρος στο Δρόμο σε ανώμαλο έδαφος. Η συμμετοχή των μαθητών-μαθητριών ήταν μεγάλη και αυτό έδειξε και στέλνει μήνυμα στους πάντες ότι το Σκοπευτήριο ανήκει στο λαό της Καισαριανής, γιατί η ιστορία δεν πωλείται ούτε αγοράζεται αλλά γράφεται με αγώνες.

 

04-APR-14 ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το ζήτημα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες Ο κ. Χασάπης, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Λ. Μανωλίδης», κατήγγειλε προφορικά στις αρχές Μαρτίου προσπάθεια αλλοίωσης στοιχείων που αφορούν στα Κοινωνικά Παντοπωλεία. Αγνοώντας τις προφορικές αλλά κι έγγραφες αιτήσεις για παρουσίαση στοιχείων, ο κ. Χασάπης επανήλθε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής (20.03.2014) κι επανέλαβε τις καταγγελίες του για προσπάθεια αλλοίωσης εκ μέρους του ΕΠΕΚΑ στοιχείων για 355.492,00 € που σχετίζονται με την αποτίμηση της αξίας αγαθών τα οποία διατέθηκαν από τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Καισαριανής και Ζωγράφου.

 

04-APR-14 ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, ούτε μπορεί, να την αμαυρώνει

Ένα μεγάλο έργο συντελέσθηκε την τελευταία τριετία, με την συμβολή όλων των εργαζομένων και όλων των αιρετών του Δήμου. Οι Καισαριανώτες γνωρίζουν πολύ καλά τι τους πρόσφερε ο Δήμος, τα τελευταία χρόνια, τόσο στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, όσο και στην δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης για τους άνεργους, κυρίως τους νέους, της πόλης μας. Διασφαλίζουμε την κοινωνική συνοχή και δεν αφήνουμε κανένα Καισαριανιώτη μόνο του στην λαίλαπα της οικονομικής κρίσης και του Μνημονίου. Βασική μας αρχή ήταν και είναι η Αλληλεγγύη και η Αλληλοβοήθεια και όχι η φιλανθρωπία. Αντιμετωπίζουμε τις νέες κοινωνικές ανάγκες που διαμορφώνει η κρίση με νέα αντίληψη και εφαρμόζοντας νέα προγράμματα για την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

 

02-APR-14 Πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού “Lets do it Greece”

Δήμος Καισαριανής Ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπάκας ,σας καλεί την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 για 3η συνεχόμενη χρονιά στην εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού τμήματος του Υμηττού, στις 10 το πρωί στη περιοχή Ξύλινα “Αη. Γιάννη”. Η προσπάθεια γίνεται στα πλαίσια της πανελλαδικής εθελοντικής εκστρατείας “Lets do it Greece”. Ο καθαρισμός και η προστασία του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος αποτελεί κοινό μέλημα και καθήκον φορέων, εθελοντών και πολιτών. Εννέα Δήμοι-Μέλη του ΣΠΑΥ έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στην καμπάνια αυτή η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας “World Clean up 2014”.

 

31-MAR-14 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΡΟΖΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ"

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 20.30 μ.μ. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΟΓΚΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ: ΜΑΙΡΗ ΡΑΖΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΟΥΝΑΚΗΣ, ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΥΑΓΕΛΙΔΗΣ

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...