Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

27-NOV-15 Επαναληπτική Περίληψη Διακηρύξεως Δημοπρασίας για την μίσθωση ακινήτου του Δημοτικού Νεκροταφείου Καισαριανής

Ο Δήμαρχος Καισαριανής διακηρύσσει ότι εκτίθεται σε επαναληπτική φανερή και προφορική πλειοδοτική δημοπρασία για την μίσθωση ακινήτου (B΄ Αίθουσας) που βρίσκεται στην Πτέρυγα Α’ (Μαρμαράδικο) παραγγελίες και κατασκευή οικ. τάφων και λοιπών τάφων του Δημοτικού Νεκροταφείου με στοιχεία «Κατάστημα 2» για δύο έτη με δυνατότητα παράτασης ενός (1) ακόμα έτους έπειτα από αιτιολογημένη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου.

 

27-NOV-15 Ανακοίνωση Προσλήψεων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής -Π.Α.γ.Ο 2015-2016

Προκήρυξη - Ανακοίνωση για την πρόσληψη δώδεκα (12) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Φ.Α) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο.) του Δήμου Καισαριανής για την περίοδο 2015- 2016

 

27-NOV-15 Ομόφωνο ψήφισμα του Δήμου Καισαριανής

«Σήμερα το σύνολο των υπηρεσιών των δήμων υπολειτουργούν λόγω της απαγόρευσης των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στους δήμους από το 2009, την οποία με συνέπεια εφαρμόζουν Ε.Ε και αριστεροδεξιές κυβερνήσεις, με αποτέλεσμα, την εντατικοποίηση της εργασίας, την αύξηση των εργατικών ατυχημάτων, την υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στους δημότες, κυριολεκτικά έχουν γονατίσει οι δομές σε όλους τους δήμους….»

 

25-NOV-15 Θεατρικός Χειμώνας 2015-2016.

Ο δήμος Καισαριανής στα πλαίσια των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του ξεκινά την καθιέρωση από τον φετινό χειμώνα σειράς θεατρικών παραστάσεων με ελεύθερη είσοδο, από ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες, το περιεχόμενο των οποίων απευθύνεται κυρίως σε εφήβους και ενήλικες.

 

23-NOV-15 Επιστολή Διαμαρτυρίας του Δημάρχου Καισαριανής για τη συνεχιζόμενη πρακτική της παρακράτησης από τη Φορολογική Διοίκηση

Επιστολή Διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη πρακτική της παρακράτησης από τη Φορολογική Διοίκηση, της χρηματοδότησης που αφορά την εθνική συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής».

 

18-NOV-15 Παράταση Αιτήσεων για το Πρόγραμμα "Αθλητισμός για Όλους"

Ο Δήμος Καισαριανής ανακοινώνει την έγκριση του προγράμματος ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ από την γενική γραμματεία Αθλητισμού και θα προχωρήσει άμεσα, σε στελέχωση των τμημάτων εκγύμνασης με πτυχιούχους γυμναστές και προπονητές

 

17-NOV-15 ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ, ΗΛ. ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Φέτος συμπληρώνονται 42 χρόνια από την ηρωική εξέγερση του λαού και της νεολαίας, το Νοέμβρη του 1973.42 χρόνια μετά τα μηνύματα και τα διδάγματα παραμένουν ζωντανά και επίκαιρα στις σημερινές συνθήκες, όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψηφίζει μέτρα κατά εφαρμογή του τρίτου μνημονίου και τσακίζει τα δικαιώματα του λαού και της νεολαίας

 

16-NOV-15 Aνοιχτό σεμινάριο για το Μητρικό Θηλασμό στο Κέντρο Υγείας του Παιδιού Καισαριανής

Ο Μητρικός Θηλασμός είναι ο μόνος φυσικός τρόπος διατροφής ενός βρέφους. Έχει πολλαπλά βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη τόσο για τη μαμά όσο και το μωρό. Η υποστήριξη μιας μητέρας μετά την έξοδο από το μαιευτήριο είναι βασικός παράγοντας για την επιτυχή εδραίωση του μητρικού θηλασμού. Για την υποστήριξη των μητέρων που θηλάζουν, στο Κέντρο Υγείας του Παιδιού Καισαριανής, λειτουργεί Ιατρείο Θηλασμού.

 

09-NOV-15 Ανακοίνωση πρόσληψης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά έξι (6) ατόμων (Εργάτες Καθαριότητας)

Ο Δήμος Καισαριανής, που εδρεύει στην Καισαριανή του Ν. Αττικής, ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, οκτάμηνης διάρκειας, συνολικά έξι (6) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου και συγκεκριμένα ανά υπηρεσία, έδρα και ειδικότητα ως εξής:

 

04-NOV-15 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΗΛ. ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΩΝ ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.

Στις 29/10/2015 έγινε συνάντηση του Δημάρχου Καισαριανής Ηλ. Σταμέλου με το Δ/ντα Σύμβουλο των ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ), κο Ηρ. Δρούλια. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι και η διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Είχε προηγηθεί παρόμοια συνάντηση τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου και τότε η δημοτική αρχή είχε θέσει τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν στη συντήρηση του σχολικού δικτύου, την ανάγκη να χτιστεί νέο γυμνάσιο στο «τρίγωνο», τις απαιτήσεις σε εξοπλισμό των σχολείων, αλλά και την αξιοποίηση του ιστορικού κτηρίου «ΧΑΡΑΜΑ».

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...