Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

20-MAR-17 Σε εφαρμογή η Νέα Ιστοσελίδα του Δήμου μας

 

17-MAR-17 Βιβλιοπαρουσίαση “Εκκλησιάζουσες”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Καισαριανής η βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου «Εκκλησιάζουσες» σε ελεύθερη απόδοση του Αντώνη Ξένου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, οι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι.

 

17-MAR-17 Εκδήλωση για την ημέρα Ποίησης: «Από την μια στην άλλη άκρη του Αιγαίου»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καισαριανής σας προσκαλεί την Τρίτη 21 Μαρτίου, Ημέρα Ποίησης, στην εκδήλωση «Από την μια στην άλλη άκρη του Αιγαίου». Ένα αφιέρωμα στον Πέρση μετανάστη ποιητή Φερεϋντούν Φαριάντ, που έζησε στην Ελλάδα 30 χρόνια και υπήρξε μαθητής και αγαπημένος φίλος του Γιάννη Ρίτσου.

 

13-MAR-17 Συνεχίζονται οι προβολές αφιερωμένες στη Γυναίκα από την Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής και ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής, Συνεχίζοντας τις προβολές αφιερωμένες στη ΓΥΝΑΙΚΑ, «το άλλο μισό του ουρανού», προβάλλουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ την ταινία του Ράντου Μιχαϊλεάνου Η Πηγή των Γυναικών (La Source Des Femmes)

 

10-MAR-17 ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - «ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ» ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ

Σε ελεύθερη απόδοση Αντώνη Ξένου Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017 στις 8:00 μ.μ. Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Καισαριανής (Βρυούλων 125 & Φιλαδελφείας)

 

08-MAR-17 ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Καισαριανής ανοίγει τις ανοιξιάτικες εκδηλώσεις της με: "ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ " Το Σάββατο 11 Μαρτίου στα Ξύλινα στις 21:30 μ.μ. και με πλήθος άλλων εκδηλώσεων να ακολουθούν.

 

08-MAR-17 Μήνυμα Δημάρχου Καισαριανής για την Ημέρα της Γυναίκας

Σήμερα, 8η Μάρτη, ημέρα της Γυναίκας, ο Δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, μετέφερε το αγωνιστικό μήνυμα της ημέρας στις εργαζόμενες του Δήμου Καισαριανή. Επισκέφτηκε στις 6.00 και 7.00 το πρωί τις γυναίκες στα συνεργεία του Δήμου μαζί με τις γυναίκες Δημοτικούς Συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης και συνέχισε την περιοδεία στις εργαζόμενες στους Παιδικούς Σταθμούς και στα ΚΑΠΗ, προσφέροντας στην κάθε μία συμβολικά από ένα λουλούδι και συζητώντας μαζί τους για την ανάγκη να συμμετέχουν όλες στον αγώνα για τα δικαιώματά τους.

 

07-MAR-17 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ

Η Δημοτική Αρχή Καισαριανής καταδικάζει απερίφραστα τις διώξεις εις βάρος των συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θ. Μπαλασόπουλου και Γ. Τσούνη. Οι δύο συνδικαλιστές σέρνονται σήμερα σε δίκη γιατί υπέγραψαν το 2011 ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ που ενημέρωνε τους εργαζόμενους για τα αντιλαϊκά μέτρα και τους καλούσε σε συμμετοχή σε απεργία, με κατάληψη Δημοσίων κτηρίων.

 

07-MAR-17 Λαϊκή Συνέλευση Δήμου Καισαριανής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η λαϊκή συνέλευση στην αίθουσα του Δημαρχείου Καισαριανής, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Διοίκηση του Δήμου Καισαριανής.

 

06-MAR-17 Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής.Προβολές Μαρτίου αφιερώμενες στη ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καισαριανής «Σκοπευτήριο» και ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής αφιερώνουν τις προβολές του Μαρτίου στη ΓΥΝΑΙΚΑ. Η άγρια εργασιακή εκμετάλλευση, αλλά και το φάσμα της ανεργίας παράλληλα με τον αγώνα για επιβίωση –ιδιαίτερα σε περιόδους καπιταλιστικής κρίσης– αγγίζει όλες τις πλευρές της ζωής, «προσφέροντας» στις γυναίκες τριπλή καταπίεση: οικογενειακή, κοινωνική, ταξική.

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...