Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

23-AUG-16 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ 2016-7 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ & ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ 2016/17 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ & ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ <<ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ>> ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (Voucher) ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΠΔΔ Κλαζομενών 46 Καισαριανή (δίπλα στο Δημαρχείο) , ΑΠΟ 25/8/2016 ΜΈΧΡΙ 29/8/2016 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 9:00 ΕΩΣ 13:00.

 

21-AUG-16 Χρυσή Ολυμπιονίκης η Κατερίνα Στεφανίδη

Ο Δήμος Καισαριανής συγχαίρει την 26χρονη άλτρια Κατερίνα Στεφανίδη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

 

19-AUG-16 Ενημέρωση για διακοπή ρεύματος

 

05-AUG-16 Δωρεά υποτροφίας διετούς φοίτησης

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας , θα διατεθεί στο Δήμο Καισαριανής μία υποτροφία διετούς φοίτησης, για όποιον δημότη απόφοιτο Λυκείου επιθυμεί να σπουδάσει αλλά ανήκει σε ευπαθή κοινωνικά ομάδα και στερείται της οικονομικής δυνατότητας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι την 9η Σεπτεμβρίου στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, στον 2 όροφο του Δημαρχείου. Τα τηλέφωνα της Υπηρεσίας για σχετικές πληροφορίες είναι τα 2132010774 και 2107292626.

 

26-JUL-16 ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΚΡΗ

Πριν από ένα χρόνο, στις 26 Ιουλίου 2015, με ανείπωτη θλίψη αλλά και υπερηφάνεια η Καισαριανή αποχαιρέτησε τον επίτιμο Δήμαρχό της, τον αγωνιστή κομμουνιστή Παναγιώτη Μακρή.

 

22-JUL-16 Διακύρηξη δημoπρασίας για ανάγκες της κοινωνικής υπηρεσίας

Ο Δήμαρχος Καισαριανής προκηρύσσει δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική για τη μίσθωση ακινήτου από το Δήμο μας, για τη στέγαση δομών και υπηρεσιών του Δήμου Καισαριανής και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της διακήρυξης, δηλαδή μέχρι και την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016.

 

22-JUL-16 Ενημερώση για τις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για τα Σχολεία της πολης μας

Οι διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής για το συνολικό ζήτημα των Σχολείων της πόλης μας συνεχίζονται και μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες...

 

18-JUL-16 Κοινή δήλωση Δημάρχων Καισαριανής, Πετρούπολης και Χαϊδαρίου για την περικοπή των προνοιακών επιδομάτων

Την περικοπή των προνοιακών επιδομάτων και τη μεταφορά της ευθύνης τους στους δήμους, καταγγέλλουν οι Δήμαρχοι, Καισαριανής Ηλ. Σταμέλος, Πετρούπολης Β. Σίμος, και Χαϊδαρίου Μ. Σελέκος, με κοινή τους δήλωση...

 

18-JUL-16 Ξεκίνησε η απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, η απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων, που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου μας, ύστερα από τη διακήρυξη φανερού πλειοδοτικού διαγωνισμού και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016.

 

18-JUL-16 Μουσικη βραδιά στα "Ξύλινα"

Το Σάββατο 16 Ιουλίου στα «Ξύλινα», συναντηθήκαμε σε μια όμορφη μουσική βραδιά. Κάτω από το φως των αστεριών, απολαύσαμε μουσική που όλοι αγαπάμε και την όμορφη καλοκαιρινή βραδιά.

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...