Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

27-JUN-16 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Την Πέμπτη 23/6/2016 ξεκίνησε το πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης των δρόμων της Καισαριανής. Με την υλοποίηση του έργου θα βελτιωθούν τόσο οι κυκλοφοριακές συνθήκες της πόλης μας, όσο και η ασφαλής κίνηση οδηγών και πεζών.

 

27-JUN-16 Αγορά Παραγωγών

Αυτό το Σάββατο 2/07/2016 ο δήμος μας φέρνει τους παραγωγούς και λειτουργεί την αγορά παραγωγών στον χώρο του parking του Αι Γιάννη.

 

27-JUN-16 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ

Ο Δήμος Καισαριανής για δεύτερη χρονιά διοργανώνει το πρόγραμμα δημιουργικής καλοκαιρινής απασχόλησης για παιδιά δημοτικού, το γνωστό σε όλους μας Camp, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ».

 

24-JUN-16 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΑΚΕΤΑ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα Παρασκευή 24/6/2016, λίγο πριν τις 11.00π.μ πάνω από το στρατόπεδο Σακέτα. Η πυρκαγιά δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις και τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.

 

23-JUN-16 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Με το τουρνουά 3x3 ενηλίκων, ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου οι αθλητικές δράσεις του Δήμου μας για το καλοκαίρι 2016.

 

23-JUN-16 Επιστολή σε υπουργείο Εσωτερικών και ΚΕΔΕ για τις αντιδραστικές αλλαγές στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Τις αντιδραστικές ανατροπές που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σε βάρος της λειτουργίας των δημοτικών παιδικών σταθμών με δραματικές συνέπειες για τις λαϊκές οικογένειες με μικρά παιδιά, όπως προκύπτουν και από τις κυβερνητικές εξαγγελίες για αλλαγές στη μορφή και το χαρακτήρα του προγράμματος «Εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής» και την παραπέρα μείωση της χρηματοδότησής του, καταγγέλλουν οι δήμαρχοι Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, Ικαρίας Στέλιος Σταμούλος, Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος και Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, με επιστολή τους προς τον υπουργό Εσωτερικών και την ΚΕΔΕ.

 

22-JUN-16 ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Πέρυσι το καλοκαίρι προχωρήσαμε στην πρώτη έκθεση βιβλίου στην πόλη μας με σκοπό τη στήριξη του βιβλίου και της φιλαναγνωσίας, καθώς και την καθιέρωση ετήσιας θερινής έκθεσης βιβλίου. Έτσι φέτος, μετά και τη μεγάλη αποδοχή που της επιφύλαξε πέρυσι ο κόσμος της Καισαριανής, προχωράμε στη δεύτερη έκθεση βιβλίου με τίτλο «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ – ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ». Στην έκθεση επιδιώκουμε να γίνει συλλογή σχολικής γραφικής ύλης απαραίτητης για τους πρόσφυγες και την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας.

 

22-JUN-16 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΟΙΚ ΕΤΟΥΣ 2015 ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΄΄ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ <<Λ. ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ>>

 

21-JUN-16 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ CINE ΑΙΟΛΙΑ

Ο θεσμός που ξεκίνησε πέρυσι, συνεχίζεται και φέτος.

 

17-JUN-16 ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

Ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 22 Ιουνίου αρχίζουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης των δρόμων της Καισαριανής. Οι εργασίες οργανώνονται ανά δεκαήμερο, σύμφωνα με το πρόγραμμα του εργολάβου. Για το πρώτο δεκαήμερο, από την Τετάρτη 22 Ιουνίου έως το Σάββατο 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στους κάτωθι δρόμους:

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...