Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

31-MAR-15 Προκύρηξη Κλειστού Διαγωνισμού για Διάθεση μεταλλικών Αντικειμένων Δημ. Κοιμητηρίου Καισαριανής

Η Επιτροπή του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καισαριανής ενημερώνει ότι την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιήσει κλειστό διαγωνισμό για τη διάθεση αντικειμένων που περιέχονται στη κυριότητα του Δήμου μετά τη διαδικασία της εκταφής. (καντήλια,μεταλλικοι σταυροί,θυμιάματα..).

 

30-MAR-15 Αγορά Παραγωγών

Αυτό το Σάββατο 04/04/2015 ο δήμος μας φέρνει Έλληνες παραγωγούς και λειτουργεί αγορά παραγωγών στον χώρο του parking του Αι Γιάννη. Η αγορά θα είναι ανοικτή από τις 08:00 εως τις 14:00.

 

27-MAR-15 Ομιλία του δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Καισαριανιώτες- Καισαριανιώτισσες Γιορτάζουμε σήμερα τα 194 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Τιμώντας τους αγώνες για λευτεριά, τον ηρωισμό και τις θυσίες του επαναστατημένου μας λαού, έχουμε την υποχρέωση να ψάξουμε βαθιά, να ανιχνεύσουμε την ιστορία μας-την κληρονομιά μας, να αντλήσουμε συμπεράσματα και για τα καθήκοντα της σημερινής εποχής.

 

26-MAR-15 Ανακοίνωση Προσλήψεων στην «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ» (ΚΕΔΗΚ)

Το ΝΠΙΔ με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ» μετά την 16/24.3.2015 απόφαση του Δ.Σ. θα προσλάβει 6 άτομα με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών λειτουργίας του ΝΠΔΔ των παρακάτω ειδικοτήτων:

 

23-MAR-15 Ολοκληρώθηκε η Γιορτή Μπάσκετ και Αθλητισμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Γιορτή μπάσκετ και αθλητισμού που διοργάνωσε το Σάββατο 21 Μάρτη, ο Δήμος Καισαριανής. Η ολοήμερη εκδήλωση με τίτλο «ΒΑΛΕ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ!» έγινε από κοινού με την Ελληνική Ομοσπονδία Μπάσκετ και παραβρέθηκαν ο Κώστας Μίσσας (τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Μπάσκετ και ομοσπονδιακός προπονητής), η Μαρία Ψυχουντάκη (αναπλ. καθηγήτρια Αθλητικής Ψυχολογίας στο ΤΕΦΑΑ) καθώς και άλλοι παράγοντες του αθλήματος.

 

20-MAR-15 92 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

To Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού Δήμου Καισαριανής & ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ:«92 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ»ΧΩΡΟΣ: ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (ΒΡΥΟΥΛΩΝ 125 & ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ)

 

20-MAR-15 Πρακτικό της 5ΗΣ /2015 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ <<Λεωνίδας Μανωλίδης>>

Από το Πρακτικό της 5 ΗΣ /2015 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ¨ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ << ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ >>¨ΝΠΔΔ Σήμερα, 18/3/2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 16,00 μμ.. στο Κατάστημα του Δήμου Καισαριανής, συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π.Δ.Δ.

 

19-MAR-15 Πρόσκληση για την 5η Συνεδρίαση ΔΣ της ΚΕΔΗΚ

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχιακό Κατάστημα οδός Βρυούλλων 125 Καισαριανή στις 24.3.2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:30 μμ για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης

 

12-MAR-15 Επιστολή προς το Δ.Σ του Γ.Α.Ο Εθνικού Αστέρα

Όπως γνωρίζετε, σας έχουμε οχλήσει προκειμένου να μας παραδώσετε τους παρακάτω χώρους που βρίσκονται εντός του δημοτικού σταδίου “ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ” : πλυντήριο ρούχων (18 τ.μ), γραφείο διοίκησης (40 τ.μ),γραφείο προπονητή (30 τ.μ),σάουνα (30 τ.μ), αίθουσα αποθεραπείας, αίθουσα ιματισμού (50 τ.μ), αποδυτήρια γηπεδούχων (115 τ.μ, 8 ντους, 2 νιπτήρες, 3 τουαλέτες, 5 ουρητήρες), αποθηκευτικό χώρο (8 τ.μ), τους οποίους έχετε καταλάβει χωρίς να σας έχει παραχωρηθεί η χρήση από το Δήμο .

 

12-MAR-15 Σχολικό Πρωτάθλημα Βόλει στο κλειστό γυμναστήριο Καισαριανής

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο Καισαριανής «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΛΙΣΣΗΝΟΣ» Το σχολικό Πρωτάθλημα βόλεϊ έτους 2014-2015 Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων .

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...