Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

16-APR-15 Διανομή τροφίμων στην προσπάθεια ενίσχυσης των πιο ταλαιπωρημένων οικογενειών της πόλης μας

Μπροστά στις γιορτινές μέρες του Πάσχα και με ευθύνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας έγινε μια προσπάθεια ενίσχυσης των πιο ταλαιπωρημένων οικογενειών της πόλης μας. Η διαδικασία έγινε με βασική μας μέριμνα την περιφρούρηση της αξιοπρέπειας και των προσωπικών δεδομένων των 250 οικογενειών, καταγεγραμμένων στο μητρώο του Δήμου μας.

 

08-APR-15 ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4321/2015

Ενημερώνουμε ότι με βάση το αρ. 1 παρ.4 του ν. 4321/2015, δίνεται η δυνατότητα σε όσους δημότες έχουν βεβαιωμένες οφειλές προς το Δήμο, να ενταχθούν σε ρύθμιση που μπορεί να φτάσει μέχρι τις 100 δόσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του παραπάνω νόμου.

 

06-APR-15 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΟΣΚ;

Σε διαφορά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα διαβάζουμε ότι η κυβέρνηση σκέφτεται να πάρει τα ταμειακά διαθέσιμα των ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ Α.Ε. (πρώην Οργανισμός Σχολικών Κτηρίων), όπως έγινε με τα ταμειακά διαθέσιμα του ΟΑΕΔ και της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και δεν το έχει διαψεύσει κανείς ακόμα. Ο φορέας αυτός είναι καθόλα υπεύθυνος για τις επισκευές των παλιών σχολείων και τις ανεγέρσεις νέων σχολείων. Ο δήμος μας έχει από τις αρχές του Μάρτη έχουμε καταθέσει αίτημα άμεσης επισκευής των σχολικών μονάδων ύψους 660.000€

 

06-APR-15 ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ/ΕΣ

Χρόνια τώρα η Δημόσια Εκπαίδευση, οδηγείται σχεδιασμένα στη υποβάθμιση μέσα από την υποχρηματοδότηση και την λεγόμενη αποκέντρωση που μεταφέρει την ευθύνη λειτουργίας πλευρών της εκπαιδευτικής διαδικασίας - δομής στο Δήμο και στις πλάτες των δημοτών μέσω της τοπικής φορολόγησης και της ανταποδοτικότητας. Οι περικοπές των κρατικών δαπανών για την εκπαίδευση, η μείωση των προσλήψεων βοηθητικού και εκπαιδευτικού προσωπικού, η επιπτώσεις από τον «Καλλικράτη» και η ραγδαία πτώση του λαϊκού εισοδήματος διαγράφουν ένα άλλο τοπίο, μέσα και έξω από τα σχολεία.

 

03-APR-15 Προσλήψεις Δήμου 5μηνης διάρκεια - Δημόσια Πρόσκληση 2/2015 ΟΑΕΔ

Την Πέμπτη 2-4-2015 ο Ο.Α.Ε.Δ εξέδωσε την υπ’αριθμ. 2 /2015 Δημόσια Πρόσκληση του για την έναρξη του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα που αφορά στην δημιουργία 32.433 θέσεων πλήρους απασχόλησης, διαφόρων ειδικοτήτων ΥΕ, ΔΕ,ΤΕ και ΠΕ, μέσω της πρόσληψης προσωπικού για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών σε δήμους της χώρας.

 

01-APR-15 Εκθεση Πασχαλινών Κατασκευών Β ΚΑΠΗ

Πέμπτη 2 έως Σάββατο 4 Απριλίου 2015 στην αίθουσα ψυχαγωγίας του Β' ΚΑΠΗ (Πανιωνίου 13).

 

31-MAR-15 Προκήρυξη Κλειστού Διαγωνισμού για διάθεση μεταλλικών αντικειμένων Δημ. Κοιμητηρίου Καισαριανής

Η Επιτροπή του Δημοτικού Κοιμητηρίου Καισαριανής ενημερώνει ότι την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015 θα πραγματοποιήσει κλειστό διαγωνισμό για τη διάθεση αντικειμένων που περιέχονται στη κυριότητα του Δήμου μετά τη διαδικασία της εκταφής. (καντήλια,μεταλλικοι σταυροί,θυμιάματα..).

 

30-MAR-15 Αγορά Παραγωγών

Αυτό το Σάββατο 04/04/2015 ο δήμος μας φέρνει Έλληνες παραγωγούς και λειτουργεί αγορά παραγωγών στον χώρο του parking του Αι Γιάννη. Η αγορά θα είναι ανοικτή από τις 08:00 εως τις 14:00.

 

27-MAR-15 Ομιλία του δημάρχου Καισαριανής Ηλία Σταμέλου, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου

Καισαριανιώτες- Καισαριανιώτισσες Γιορτάζουμε σήμερα τα 194 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Τιμώντας τους αγώνες για λευτεριά, τον ηρωισμό και τις θυσίες του επαναστατημένου μας λαού, έχουμε την υποχρέωση να ψάξουμε βαθιά, να ανιχνεύσουμε την ιστορία μας-την κληρονομιά μας, να αντλήσουμε συμπεράσματα και για τα καθήκοντα της σημερινής εποχής.

 

26-MAR-15 Ανακοίνωση Προσλήψεων στην «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ» (ΚΕΔΗΚ)

Το ΝΠΙΔ με την επωνυμία «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ» μετά την 16/24.3.2015 απόφαση του Δ.Σ. θα προσλάβει 6 άτομα με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ, για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών λειτουργίας του ΝΠΔΔ των παρακάτω ειδικοτήτων:

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...