Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

05-OCT-15 Ανακοίνωση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Καισαριανής

Η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, συνήλθε στις 28/9/2015, λίγες μέρες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εξετάζοντας τα προβλήματα που έχουν προκύψει στα σχολεία πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τις αντίστοιχες Σχολικές Επιτροπές. Αναλυτικά συζητήθηκαν τα παρακάτω:

 

01-OCT-15 Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από το Δήμο Καισαριανής

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Καισαριανής θα συγκεντρώσει υπνόσακους, μπουφάν και παπούτσια, επίσης νωπό κρέας (μοσχάρι ή αρνί), κριθαράκι (χοντρό) και λάδι - για την παρασκευή φαγητού - για τους πρόσφυγες και τα παιδιά τους που δοκιμάζονται και χρειάζονται άμεσα την αλληλεγγύη μας μπροστά σε ένα δύσκολο χειμώνα, από τη Δευτέρα 5/10 - έως και το Σάββατο 16/10 στα "Ξύλινα-Πάρκο Αη Γιάννη"

 

01-OCT-15 «ΚΑΙΣΑΡΙΟΝ»: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ….

Η εξαιρετικά μεγάλη ανταπόκριση των συνδημοτών μας στην προσφορά του Καισάριου για ετήσια εφάπαξ συνδρομή 100 ευρώ και το αίτημά τους για να δοθεί δυνατότητα συμμετοχής, όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών, μας οδήγησε στην απόφαση ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ της προσφοράς

 

01-OCT-15 ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ για το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και το ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 

25-SEP-15 Συνεχίζεται επιτυχώς η λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Καισαριανής

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Καισαριανής και το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Καισαριανής στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ & ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ

 

24-SEP-15 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το παραδοσιακό μικρασιάτικο Κεσκέκι

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού Δήμου Καισαριανής και ο Μικρασιατικός Σύλλογος Καισαριανής, αναβίωσαν στον καταπράσινο και υπέροχο χώρο του μαρτυρικού Σκοπευτηρίου το “Κεσκέκι”.

 

18-SEP-15 Η Καισαριανή έχει Μνήμη και Ιστορία. Καμιά Ανοχή στους Φασίστες της Χρυσής Αυγής

Στις 18 του Σεπτέμβρη συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στην Αμφιάλη από την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Είχε προηγηθεί η δολοφονική ενέδρα σε συνδικαλιστές της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος, οι επιθέσεις κατά των Αιγύπτιων ψαράδων και άλλες σε βάρος μεταναστών, νεολαίων, ακόμα και μαθητών.

 

16-SEP-15 Παραδοσιακό Κεσκέκι 2015

Το Κέντρο Μικρασιατικού Πολιτισμού του Δήμου Καισαριανής και ο Μικρασιατικός Σύλλογος σας προσκαλούν στην αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου ΚΕΣΚΕΚΙ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7:30μμ στην πλατεία 200 Ηρώων Σκοπετηρίου (πίσω από τη Νήαρ Ήστ). Την ίδια μέρα (9:00-14:00) ελάτε να το μαγειρέψουμε μαζί στα Ξύλινα!

 

14-SEP-15 Πρόγραμμα ψηφοφορίας για τις Βουλευτικές Εκλογές στις 20-9-2015

Έχοντας υπόψη: 1. Tις διατάξεις του N. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης - Πρόγραμμα Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87A’/7.6.2010), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα.

 

14-SEP-15 Ενημερωτικό Δελτίο για την παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ρόζα Ιμβριώτη»

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Παρασκευή 11/9/2015, πρώτη μέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς αντιπροσωπία του Δήμου με επικεφαλή τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κο Σ. Πολυχρονάκη, παραβρέθηκε στην παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ρόζα Ιμβριώτη», για την έλλειψη εκπαιδευτικών στη Δ/νση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης .

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...