Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

04-MAR-15 Λειτουργία Αγοράς Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων

Ο Δήμος Καισαριανής με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα λειτουργήσει αγορά παραγωγών αγροτικών προϊόντων στο χώρο του Parking του Αϊ Γιάννη. Η αγορά θα λειτουργεί μια (1) φορά τον μήνα ημέρα Κυριακή 8:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

 

03-MAR-15 - 8 ΜΑΡΤΗ: Η Καισαριανή τιμά την παγκόσμια μέρα της γυναίκας

Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών σε συνεργασία με το Δήμο Καισαριανής σας καλούν σε 2ήμερο προβολής ταινιών του Μπρεχτ αφιερωμένων στην ιστορική μέρα της γυναίκας. - 6/3 προβολή της ταινίας «Η μάνα» - 7/3 προβολή ταινίας «Η μάνα κουράγιο και τα παιδιά της» Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στις 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου - 8/3 ο σύλλογος σας καλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η ΟΓΕ

 

02-MAR-15 Πρωτιά στο Σχολικό Πρωτάθλημα για την Καισαριανιώτισσα Μαρία Μέρμελα!

Η Καισαριανιώτισσα τοξοβόλος του Παναθηναϊκού, Μαρία Μέρμελα κατέκτησε την πρώτη θέση στο Ολυμπιακό Τόξο κοριτσιών με συνολική επίδοση 557 στο 2ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα...

 

02-MAR-15 Πρόσκληση για την 4η Συνεδρίαση ΔΣ της ΚΕΔΗΚ

Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχιακό Κατάστημα οδός Βρυούλλων 125 Καισαριανή στις 3-3-2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 μμ για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης .

 

24-FEB-15 Κόντρα στην κακοκαιρία οι Καισαριανιώτες γιόρτασαν τα παραδοσιακά Κούλουμα

Αψηφώντας τον άστατο καιρό, εκατοντάδες συμπολίτες μας ανηφόρισαν στο Πάρκο Αη Γιάννη (τα γνωστά μας «Ξύλινα») για να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα. Ο γιορτασμός της Καθαρής Δευτέρας στις υπώρειες του Υμηττού είναι ένα παμπάλαιο έθιμο των παλιών Αθηναίων το οποίο συνέχισαν με την ίδια διάθεση και προσήλωση οι Μικρασιάτες πρώτοι κάτοικοι της πόλης μας.

 

19-FEB-15 Απόφαση για κλείσιμο Σχολείων λόγω παγετού

Λαμβάνοντας υπόψη τις εισηγήσεις των Διευθυντών των αντίστοιχων σχολείων, τα παρακάτω σχολεία παρεμείναν κλειστά σήμερα 19/02/2015, λόγω ολισθηρότητας των προαύλιων χώρων από παγετό, εξ αιτίας της έντονης βραδινής χιονόπτωσης στην πόλη μας

 

19-FEB-15 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ - Καθαρή Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου στο πάρκο Αη Γιάννη "Ξύλινα" .

Mε μουσική, χορό, νηστίσιμα εδέσματα και άφθονο κρασί πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Δήμος μας, τα παραδοσιακά Κούλουμα την Καθαρή Δευτέρα 23/2 από τις 11 π.μ. στον «Πάρκο Αη Γιάννη» (Ξύλινα).

 

09-FEB-15 "Θερμαινόμενοι χώροι"

Για την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων τα ΚΑΠΗ του Δήμου θα είναι ανοικτά από 7 π.μ. έως 8 μ.μ. τις ημέρες 9/2/2015 και 10/2/2015

 

18-FEB-15 Αίτημα του Δημάρχου Καισαριανής για συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών

Κύριε Υπουργέ. Έχει περάσει 1,5 μήνας από την ημέρα που αναλάβαμε και επίσημα τη διοίκηση του Δήμου Καισαριανής ως νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή. Στο διάστημα αυτό επιβεβαιώθηκε η εικόνα που είχαμε σχηματίσει για την οριακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον σήμερα ο Δήμος και οι δομές του.

 

17-FEB-15 Συνάντηση Αλληλεγγύης με το Δήμαρχο της Χεβρώνας από την Παλαιστίνη

Την Παρασκευή 13/2 επισκέφτηκε το Δημαρχείο Καισαριανής και συναντήθηκε με τη νέα δημοτική αρχή ο Δήμαρχος της ΧΕΒΡΩΝΑ, Νασρί Σαμπάρνα ,συνοδευόμενος και από διακεκριμένους παλαιστίνιους που διαμένουν στην Αθήνα.

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...