Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

25-JUL-14 ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευτών Κ.Δ.Β.Μ. για τα Προγράμματα Τοπικής και Εθνικής Εμβέλειας (660/6/41612/16.07.2014) έχει αναρτηθεί στη σελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. στο παρακάτω link http://www.inedivim.gr/index.php/prokirixeis/559-2014-07-17-13-20-55 Οι νέες λίστες των εκπαιδευτών θα ισχύσουν και θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες, από την προκήρυξη 602/19/3926/24.12.2012, μετά τη δημοσίευση στη σελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. των οριστικών πινάκων των αποτελεσμάτων. Ως εκ τούτου, οι εκπαιδευτές που ενδιαφέρονται να συμπεριληφθούν στις λίστες εκπαιδευτών των Κ.Δ.Β.Μ. θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση σύμφωνα με την νέα προκήρυξη ανεξάρτητα αν υπάρχουν στις λίστες της προηγούμενης προκήρυξης.

 

18-JUL-14 9 (εννέα) νέα σημεία στην Καισαριανή για ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση

Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος “ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗ” για την παροχή της δυνατότητας στους πολίτες για ασύρματη ευρυζωνική πρόσβαση στο διαδίκτυο με τεχνολογία Wi.Fi σε δημόσια σημεία όπως π.χ. πλατείες, πεζόδρομοι, παιδικές χαρές, δημοτικές βιβλιοθήκες, μουσεία κλπ.

 

07-JUL-14 Aνακοίνωση του Δημάρχου Καισαριανής Αντώνη Καμπάκα

Όλοι διαχρονικά οι δήμαρχοι που υπηρέτησαν τον δήμο Καισαριανής, όπως και ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπάκας, πιστοί στην αριστερή ιδεολογία που θέλει τους Δήμους να είναι αυτοδιοικητικά όργανα και όχι φερέφωνα κεντρικών πολιτικών, μάχονταν και μάχονται ώστε να είναι το ανώτατο όργανο αποφάσεων κάθε Δήμου το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

04-JUL-14 ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ

Την Δευτέρα 7 Ιουλίου ξεκινάνε τα θαλάσσια μπάνια για τους δημότες της Καισαριανής τα οποία θα διαρκέσουν 3 εβδομάδες.

 

04-JUL-14 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ Α ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ).

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ & ΤΟΝ Α' ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ).

 

04-JUL-14 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟΥ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ).

 

30-JUN-14 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Μετά από την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καισαριανής και σύμφωνα με την προσωπική δέσμευσή μου, με απόλυτα νόμιμες διαδικασίες, σήμερα 30/6, καταβλήθηκαν τα απαιτούμενα χρήματα στο ΝΠΔΔ "Λ. Μανωλίδης" για την άμεση πληρωμή των οφειλών προς τους εργαζόμενους της ΚΟΙΝΣΕΠ.

 

30-JUN-14 Ιατρείο Θηλασμού στο Κέντρο Υγείας του Παιδιού Καισαριανής

O Μητρικός Θηλασμός είναι ο μόνος φυσικός τρόπος διατροφής ενός βρέφους. Έχει πολλαπλά βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα οφέλη τόσο για τη μαμά όσο και το μωρό. Με στόχο την υποστήριξη των μητέρων που θηλάζουν η «Αλκυόνη»: Εθνική πρωτοβουλία προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού, που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, εγκαινιάζει τη λειτουργία ιατρείου θηλασμού στο Κέντρο Υγείας Παιδιού Καισαριανής.

 

20-JUN-14 Νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας (πεντάμηνα) στο Δήμο Καισαριανής

Απεστάλη στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού” με κοινοποίηση στην ΚΕΔΕ, η πρόταση του Δήμου Καισαριανής για το νέο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, τα γνωστά πεντάμηνα.

 

19-JUN-14 Το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου Αιολία μέχρι 31/7

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...