Basic Menu
Register / Login
Καταχωρήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας για να συνδεθείτε

 


 

                         

 

 

Το έργο χρηματοδοτείται κατά 80% απο το Ευρωπαίκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και κατά 20% Εθνική Συμμετοχή

Όροι Χρήσης          Προσωπικά Δεδομένα

Latest News

27-AUG-15 Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι…με D.J. στα Ξύλινα

Ο Δήμος Καισαριανής και η Κ.Ε.ΔΗ.Κ. καλούν τους νέους και όσους αισθάνονται ακόμη νέοι, το Σάββατο 29/8/2015 στα “Ξύλινα”... να διασκεδάσουμε κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο

 

26-AUG-15 ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΕΩΝ

Σήμερα, ανακοινώνονται οι βάσεις για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, δίνοντας ένα προσωρινό τέλος στην αγωνία χιλιάδων οικογενειών που προσδοκούν ένα καλύτερο μέλλον.

 

25-AUG-15 Όχι στην νέα αντιλαϊκή δημοσιονομική πειθάρχηση των Δήμων!

Λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του 3oυ μνημονίου Τσίπρα και λίγο πριν δοθεί το λάκτισμα των εκλογών η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με εξπρές και επιτακτικές διαδικασίες από το υπ. Εσωτερικών καλεί τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας να προσαρμόσουν βίαια τα έσοδα και τις δαπάνες τους για τα έτη 2016-2019 στο δημοσιονομικό πλαίσιο πειθάρχησης του νέου μνημονίου.

 

24-AUG-15 Το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου "Αιολία" από 24/8 έως και30/8

Σας καλούμε να επισκεφτείτε το δημοτικό κινηματογράφο Καισαριανής «ΑΙΟΛΙΑ», μια όαση δροσιάς και πολιτισμού, μέσα στο πάρκο του Σκοπευτηρίου, στη σκιά του φεγγαριού και του γιασεμιού και να απολαύσετε τις ταινίες που θα προβληθούν από Δευτέρα 24/8 έως και την Κυριακή 30/8 .

 

24-AUG-15 Παραστάσεις Καραγκιόζη

Ο Δήμος Καισαριανής και το Θέατρο Σκιών "Αυγερινού" συνεχίζουν τις δωρεάν παραστάσεις Καραγκιόζη για μικρούς και μεγάλους κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 21.00

 

21-AUG-15 Διανομή Ροδάκινων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου

Διανομή Ροδάκινων στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και στους κατόχους της κάρτας Σίτισης Ανθρωπιστικής Κρίσης.

 

19-AUG-15 Καθυστέρηση στην καταβολή της επιχορήγησης για τη συντήρηση των σχολικών μονάδων, για το έτος 2015

Κάθε καλοκαίρι οι Δήμοι επιχορηγούνται με ένα ελάχιστο ποσό, άκρως απαραίτητο για κάποιες από τις στοιχειώδεις επισκευές και συντηρήσεις που απαιτούνται στις σχολικές μονάδες, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς (Επιχορήγηση για Επισκευή και Συντήρηση Σχολικών Κτηρίων – άρθρο13 Ν.2880/2001).

 

12-AUG-15 Νέες καταστροφές στο Πάρκο του Σκοπευτηρίου

Για τρίτη φορά σε μικρό χρονικό διάστημα, η υπόγεια υποδομή φωτισμού -καλωδίωση, του πάρκου του Σκοπευτηρίου, στην περιοχή από το μουσείο της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης έως το γήπεδο ποδοσφαίρου, ξηλώθηκε και εκλάπη. Αποτέλεσμα τις βραδινές ώρες, ένα σημαντικό μέρος του χώρου να βρίσκεται στο σκοτάδι.

 

06-AUG-15 Βανδαλισμός του Μνημείο του Μικρασιατικού Συλλόγου «ΚΟΥΚΛΟΥΤΖΑΣ»

Άγνωστοι βάνδαλοι βεβήλωσαν την Τρίτη προς Τετάρτη 4η με 5η Αυγούστου 2015, το Μνημείο του Μικρασιατικού Συλλόγου «ΚΟΥΚΛΟΥΤΖΑΣ» το οποίο ευρίσκεται στη μικρή πλατεία του Αγίου Νικολάου Καισαριανής.

 

04-AUG-15 Το Αναψυκτήριο της Καλοπούλας προσφέρει και πάλι τη δροσιά του.

Μετά το τριήμερο κλείσιμο του βουνού λόγω του πολύ υψηλού δείκτη πυρκαγιάς (4), το αναψυκτήριο της Καλοπούλας προσφέρει και πάλι τη δροσιά του στους επισκέπτες του δάσους του Υμηττού με το γνωστό ωράριο 07.00 -19.00

 

Services for Everyone
Requests Submission
Interactive Communication
View our services towards municipality members and businesses, learn the processes and download necessary documents!

read more ...
Create your own account and communicate interactively with the Municipality of Kessariani and the rest of our residents!

read more ...
Register to our provided Electronic Request Submission Service and submit your events / requests!

read more ...